Ny krimi med kloge Victoria Storm. Birgitte Vestermarks debutkrimi UKENDT STOF blev anmeldt til fire stjerner i Jyllands-Posten som ’effektiv krimi’ ⭐️⭐️⭐️⭐️.

En dansk politimand forsvinder i Marokko, og i Svendborg køber den russiske rigmand Leonid Shorodkhin sig ind i den lokale fodboldklub. Ikke alle i den fredelige provinsby er begejstret for udviklingen, og en dag findes en af holdets topspillere bestialsk myrdet omklædningsrummet.

Victoria Storm er flyttet til egnen, det vil sige, hun bor på sin båd i lystbådehavnen og har fået et vikariat på det lokale dagblad. Mere permanent er det ikke. Hun sætter sig for at finde ud af, hvad der er sket i klubben, men modarbejdes fra flere sider.

Hvad er det for gamle og nye hemmeligheder hendes barndomsby gemmer på? Hvem skal hun tro på? Og ikke mindst, hvem kan hun stole på? Samtidig kan det godt være, at hun er færdig med København, men København er ikke færdig med hende.

Anden bog i krimiserien om journalisten Victoria Storm.