Effektiv krimi”⭐️⭐️⭐️⭐️Jyllands-Posten

Hvor godt kender du egentlig din teenager?

Ukendt stof er første bind i krimiserien om Victoria Storm. Ukendt stof handler om en almindelig mors desperation og fortvivlelse over en søn på afveje.

Tvunget af omstændighederne må den arbejdsløse journalist Victoria Storm flytte ud i en forstadsghetto. I sønnen Sylvesters flyttekasse finder hun ved et tilfælde en pose med et større antal runde, hvide piller. Sylvester selv er som sunket i jorden. Det samme er naboens søn, og Victoria lover at hjælpe med at lede efter ham også.

Hvad er der blevet af de to drenge? Hvor kommer pillerne fra? og hvem er det hovedløse lig, der bliver fundet i Københavns havn?

Ukendt stof er en ny dansk krimi om en problemstilling på tværs af alle socialklasser: unge, stoffer, dårligt selskab og en mors følelse af afmægtighed. Men det er også historien om en kriminel slagside i samfundet: hurtige penge og grådige bagmænd, der gerne ofrer unge mennesker.

Den danske journalist og forfatter Birgitte Vestermark har arbejdet som Mellemøstkorrespondent i 3 år og som korrespondent i Balkan og Østeuropa i 3 år. Som forfatter står Birgitte Vestermark bag en række dagsorden-sættende biografier. Ukendt stof er Birgittes debutkrimi.