Øjenåbnende krimi om skrupelløs udnyttelse og lemfældig omgang med magt, uskyld og ambitioner i medieverdenen.

I Odense findes en gammel mand livløs for foden af en kældertrappe. Det viser sig snart, at nogen har forsøgt at tage livet af ham.

På samme tid er journalisten Victoria Storm taget med sin chef og elsker, Mads Nordquist, til Anholt. De skal bo på øens nye spahotel, hvor han skal deltage i Redaktørernes døgn. Men deres romantiske getaway går ikke som planlagt. En storm er i mere end en forstand under opsejling, og da en af redaktørerne findes myrdet, er det kun den første af en række uvelkomne begivenheder.

Anholt har ingen politistyrke, og øen er isoleret fra omverdenen, mens stormen raser. Victoria gør, hvad hun kan, for at finde ud af, hvem morderen er, og tilkalde hjælp, men pludselig er der flere døde og forsvundne blandt spahotellets gæster, og fortidens fortielser spøger i gangene.

BIRGITTE VESTERMARK er mellemøstekspert og journalist. Hendes adelsmærke er en formidabel evne til at kombinere virkeligheden med fiktionens stærke dramaturgi. ISOLEREDE HÆNDELSER er tredje bog i den anmelderroste serie om journalisten Victoria Storm og politimanden Flemming Gregorius.